Mijn naam is Whitney johnson. Ik ben een singer/songwriter.

Ik ga naar een Gemeente genaamd Perez Chapel in Amsterdam zuid-oost. Ik was vroeger heel bescheiden en verlegen. Ik durfde eigenlijk nooit te zingen voor mensen en verstopte me altijd achter anderen. Ik stond ook liever op de achtergrond waar niemand mij zag, maar als ik moest evagaliseren durfde ik alles!

Ik hield van evangeliseren! Ik ging de straten op en vertelde mensen over het evangelie van God.  Ik stond heel vaak op centraal station en op een dag raapte ik al mijn moed bij elkaar en zong een lied bij de piano genaamd ”Oceans van Hilsongs”. (dit filmpje is te vinden op youtube)

Ik had het moment laten opnemen door iemand en dat werd mijn eerste zang video ooit.

Vervolgens plaatste ik het filmpje op Facebook en deed een klein gebedje dat het veel mensen zou raken om hun harten naar God te keren. Het filmpje ging helemaal viral en werd meer dan negenduizend keer bekeken.

Dat was het moment dat alles veranderde zoveel deuren gingen voor mij open. Ik werd gevraagd om op zo veel plekken te zingen. Ik werd uitgenodigd om op festivals, conferenties, concerten te zingen. Ik ben zelfs al naar het buitenland geweest om te zingen. Ben op tv geweest, the passion choir, de wereld draait door, EO.

Woorden kunnen nooit beschrijven hoe dankbaar ik ben naar God!

Ik kan nu zelfverzekerd staan en zingen omdat ik weet dat God mij leid maar ook omdat ik mijn identiteit heb gevonden in Christus. Ik heb God beloofd om overal zijn evangelie te verspreiden door muziek! en dat is precies wat ik nu doe!

Ik heb gekozen om deze dag te delen met deze groep mensen, omdat zij mij altijd hebben ondersteund vanaf het begin!