Help ons met een donatie
 A Tribute to Martin Luther King
te realiseren! 

GOSPELFESTIVAL AMSTERDAM | DGAI

presenteert

We Shall Overcome
A tribute to Martin Luther King 
Doneer via Voor de kunst

Gospel leeft! Gospelfestival Amsterdam is een prachtige belevenis voor ieder die zich wil verdiepen in of genieten van Black Gospel Music. 

In het kader van Martin Luther Kingday, Black History Month en de gospeltentoonstelling ‘Gospel Muzikale reis van kracht en hoop’ presenteert Gospelfestival Amsterdam We Shall Overcome ism het Museum Catharijneconvent. Een muzikaal programma, bestaand uit twee concerten, met prachtige gospelmuziek en spoken word, over de inspirerende woorden en daden van Dr. Martin Luther King. Zijn invloed is nog altijd voelbaar en zijn woorden nog altijd wereldwijd actueel. Ook in Nederland wordt de strijd voor een inclusieve samenleving nog elke dag gestreden. 

Op 18 en 19 februari 2023 vinden de twee grote gospelconcerten plaats in Muziekgebouw aan ’t IJ en in TivoliVredenburg met de creme de la creme van de Nederlandse gospelmuziek. Met o.a queen of soul en gospel Shirma Rouse, Dwight Dissels (bekend van The Voice), Elvis E. (bekend van televisieprogramma Amazing Grace) Elisha Amonoo-Neizer (bekend van Matthijs Gaat Door) en band, de Wazzup Singers en internationale ster, gospelzanger, componist, arrangeur, dirigent, pianist en virtuoos DAMIEN SNEED met band uit de V.S., waaronder sterzangeres Tiffany Stevenson (zong met Jessie J., Mary Mary, The Clark Sisters en zangeres op de Sunday Choir albums van Kanye West).

Voor de organisatie van deze bijzondere concerten hebben wij uw steun hard nodig en vragen wij graag uw bijdrage.

Dus help ons A Tribute to Martin Luther King te realiseren via
Voor de kunst! Doneer nu!


Donatie DGAI Music School via
https://tikkie.me/pay/qi52cvddpratqsnik8us

of

Steun DGAI music school door uw bijdrage over te maken op
rekeningnummer NL76 RABO 0181 9753 43
ten name van Stichting Dutch Gospel Arts