Ben je klaar voor een hand-klappende, voet-stampende good-time!?!

Nou, als je klaar bent om Real American Gospel te ervaren (hier in Nederland), dan is de Gospel Experience het juiste koor voor jou.

Begeleid door Amerikaanse ‘Son of A Preacherman’ Brandon Delagraentiss. Maak je klaar voor een gospelrit die je nooit zult vergeten met the Gospel Experience!

BRANDON DELAGRAENTISS
Brandon Delagraentiss is een artiest, coach & talkshowhost uit Houston, Texas. Brandon, de ‘zoon van een predikant’, begon op 11-jarige leeftijd met het leiden van het volwassenenkoor en coacht nu al meer dan 30 jaar over de hele wereld. In Houston presenteerde hij “The Brandon Delagraentiss Show”, de televisietalkshow op Houston Media Source (geproduceerd door Dr. Delagraentiss).

Hij is bij het Nederlandse publiek vooral bekend van de televisieprogramma’s The Voice of Holland (als deelnemer) en All Together Now (als jurylid), evenals de rol van Richard Bullock (de vader van Tina Turner) in TINA, de Musical.

We zagen Brandon voor het laatst in het virtuele Gospelfestival Amsterdam presenteren, waar hij als speciale gast, gospelgrootheid Kierra ‘Keke’ Sheard, interviewde. Zijn talenten zijn talrijk, maar zijn motto is eenvoudig: “The Sky is NOT the Limit”.