Chiara Vezzani

Chiara Vezzani is een Italiaanse zangeres uit Haarlem. Ze zingt covers van diverse stijlen van jazz tot latin en van soul tot rock. Ze bestrijkt het volledige genre van oudere tot eigentijdse pop. Een echte allround zangeres die met haar covers aansluit op diverse groepen en gezelschappen van jong tot oud. Deze zangeres uit Haarlem heeft al meer dan 15 jaar podiumervaring. In 2002 bereikte ze de finalevan Festival di Catrocaro. Dat is in Italië een prestigieus cultureel festival dat uitgezonden werd op de Italiaanse televisie. Later was onze zangeres uit Haarlem ook te hore n op diverse Italiaanse radiostations. Op het podium heeft ze tal van optredens gedaan met diverse coverbands en met haar acoustische muziekduo, waarbij ze begeleid werd door gitarist Diego Cassani. Chiari Vezzani zong op vele locaties in Italië.

Priscilla Bishop
Priscilla Bishop, ben ik 21 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik volg momenteel de opleiding Muzikant Zang op PACT+. De muziek waar ik voornamelijk mee bezig ben is: RnB, Soul, Jazz en een beetje Gospel.

Jacyntha Monsanto
Mijn naam is Jacyntha Monsanto. Ik ben 27 jaar en kom uit Utrecht. Ik ben zangeres en zing al sinds ik klein ben. Piano speel ik sinds ik 12 ben en ben sindsdien nooit meer gestopt. Muziek brengt kleur aan het leven voor mij.

Murvien
Een energieke jonge man met een passie voor zingen. Van jongs af aan zingt hij de sterren van de hemel. Vanaf zijn 14 de begon hij met optreden dat hij zelfs werd gevraagd voor X factor en TVOH. Dit waren leuke ervaringen waar hij zichzelf goed kon ontwikkelen. Voor Murvien is muziek heel belangrijk, het werk therapeutisch en doormiddel van het zingen wilt hij graag de harten van mensen bereiken.

Clancy Zeebeda
Een Surinaamse dame van 30 met een passie voor zang. Al 30 jaar mag Clancy haar ouders volgen die samen in een Gospelgroep zitten. Door mee te gaan naar optredens en oefeningen heeft Clancy een liefde gekregen voor muziek. Ze werd gevraagd voor feestjes, bruiloften en zingt af en toe in de kerk. Vanaf 2019 neemt ze de stap om meer naar buiten te treden en dat begint bij het Gospel festival.

Surya Jodha
Opgegroeid in Amsterdam. Met liefde voor R&B, gospel & soul zing ik graag op het gospel festival. In gospel zit zoveel soul, heerlijk! Ik kan mezelf zijn op het podium en voel dat ik daar thuis hoor. Zingen hoort bij mij, ik wil mensen daarmee raken en meegeven wat je niet in een normale conversatie kan verwoorden.

Dani Deaux
Opgegroeid in de Bijlmer en een rijzende ster. Ze noemen haar Dani Deaux , maar kreeg de naam Danithia Samuel. Geïnspireerd door echt soul pakkende artiesten zoals Erykah Badu, SZA en Musiq Soulchild vertelt Dani Deaux met haar scherpe teksten en energieke flow haar verhaal met muziek. Zij zal de woonkamer van Heesterveld 75 opwarmen om 20:00.

Georgy Morhea
Geboren met de naam Chanté, en een vader als muzikant, is het eigenlijk niet meer dan logisch dat ze als klein meisje koos om te gaan zingen. Dat is immers de betekenis van haar naam in het Frans. Van kinderkoor tot Rock, van alles heeft ze uitgeprobeerd op de muziekschool maar haar hart en ziel ligt bij Soul & R&B. Een tijdje was ze gestopt met het maken van muziek omdat zij zich wilde focussen op haar studie, maar sinds afgelopen jaar werd het gemis groter en besloot zij het roer om te gooien. Net als haar liefde voor verschillende stijlen, wilt zij ook niet meer gelabeld worden als mens, en besloot naast haar studie zich bezig te houden met YouTube & de draad weer op te pakken. Nu onder de naam Georgy Morhea, die is ontstaan uit het omdraaien van haar tweede en derde naam (Chanté Morhea Georgy).

Jelissa
Ik ben Jeleysa Felter, ik ben 15 jaar oud. Ik woon samen met mijn moeder, zusje in Amsterdam oost. Sinds ik anderhalf ben, ben ik begonnen met zingen en sindsdien ben ik het gaan ontwikkelen. Ik had voor ongeveer een half jaar zangles bij Zo gospel choir jr in 2015. vanaf 15 november heb ik nu ook om de week weer zangles bij zangschool van Amsterdam in west. In groep 8 heb ik ook een solo in mijn afscheidsmusical gekregen. Ik heb meegedaan met een festival georganiseerd door mijn middelbare school zelf (OSB). Heb ook samen met een vriend van mij een liedje opgenomen in de studio en ik schrijf ook mijn eigen liedjes.