Elvis E (bekend van het televisieprogramma Amazing Grace) starrte op vierjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan in Nigeria. Hij begon als drummer, pianist en zanger in de kerk en werd op latere leeftijd producer voor diverse gerenommeerde gospelartiesten. In 2004 verhuisde Elvis naar Nederland om hier een evangelisatieproject te leiden in een kerk in Almere.

In Nederland bleef Elvis muziek maken en startte hij zijn productiebedrijf Ediasproduction. Als producer én als artiest werkte hij al samen met gevestigde zangers, zoals Dwight Dissels, Ruth Jacott, Michelle Davids en Berget Lewis. In de gospelwereld is Elvis E een bekende naam. Niet alleen in Nederland en Afrika, ook in bijvoorbeeld Amerika, Canada en Spanje. Hij vult zijn agenda tegenwoordig met mooie opdrachten als zanger, dirigent, music director of producer en was onlangs bandleider in het televisieprogramma Amazing Grace, met o.a. Giovanca, Shirma Rouse en Berget Lewis, waar hij ook alle nummers voor arrangeerde en het koor klaarstoomde voor alle optredens.

Elvis bracht twee albums uit en werkt continu aan nieuw materiaal. Met zijn muziek wil hij mensen verbinden en harten weer compleet maken. Met zijn krachtige muziek, positieve levenshouding en brede glimlach slaagt hij daar goed in.