Van de kerk naar de grootste podia van Nederland. De Amsterdamse Elisha Amonoo-Neizer deinst nergens voor terug.
Als zesjarig jongetje besloot hij zijn eerste noten te spelen en heeft sindsdien zijn zinnen gezet op een carrière in de muziek. Hij vroeg andere artiesten om hulp en keek mee als zij aan de slag gingen. In razendsnel tempo groeide hij op en ging aan de slag als toetsenist en composer en verdiende al als tiener zijn strepen op Nederlandse en internationale podia. Elisha blaast iedereen weg met zijn skills. Zijn mentaliteit, strijdvaardigheid, leergierigheid en never quit-houding hebben hem al ver gebracht. Hij is toetsenist, organist, bandleider, vocalist, producer, composer, official hammond player, maar maakt ook vocale arrangementen. Elisha has got it all.

In Nederland haalde hij al twee keer goud binnen voor tracks met Boef, Emma Heesters en Ronnie Flex. Maar Elisha is in alle muzieksoorten thuis. Zo werkte hij ook samen met Nana Fofie, Wolter Kroes, André Hazes jr., Frenna, Alain Clark, Dwight Dissels, Steffen Morrison en Rolf Sanchez en was hij tijdelijk de bandleider in het televisieprogramma Matthijs gaat door.

Ook in het buitenland weet men inmiddels wie Elisha is. Samen met Jordan Rudess – ook bekend als de Godfather of Synths – vormde hij de main acts als Hammond- ambassadeurs bij de NAMM 2019 in Californië. Daarnaast heeft hij samengewerkt met Khirye – bandleider van wereldster Khalid én Damien Sneed, de organist van Aretha Franklin.