DGAI Kids

DGAI Music School is een instelling voor educatie, organisatie en presentatie met een focus op the urban cultures. In het kader van talentontwikkeling, identiteit, burgerschap en erfgoed geeft DGAI binnen- en buitenschoolse cultuureducatie. DGAI Music School geeft op meerdere plekken in Amsterdam Zuidoost en Oost muziekles, vaak op loop afstand te bereiken voor leerlingen. Met als doel, buitenschoolse muziekeducatie toegankelijk te maken voor alle Amsterdamse kinderen.

IT TAKES A VILLAGE TO RAISE A CHILD

In een veilige omgeving werken onze docenten en begeleiders aan muzikale ontwikkeling en zelfvertrouwen van onze leerlingen. Zij weten als geen ander hoe ze de leerlingen moeten motiveren en inspireren, zodat ze doorzetten en weerbaar worden voor succes en teleurstelling. Hun ouders zijn in alles wat we met de leerlingen ondernemen onze partners. Daarom voelen wij ons vaak co-ouders: it takes a village to raise a child!
Ons doel is om onze leerlingen, vanuit hun eigen sociale omgeving stappen te laten maken in de keten van talentontwikkeling. DGAI Music School gelooft in life long learning, waarbij de toegang tot cultuureducatie laagdrempelig is, maar met een professionele en artistieke insteek. Zij krijgen les van de beste internationale docenten.
Maar wij doen meer dan alleen lesgeven. We ondersteunen en empoweren de leerlingen die dat nodig hebben, maar het niet altijd van thuis meekrijgen, om zich op een veilige, vreedzame, zelfbewuste en tolerante wijze staande te houden in de wereld waarin zij opgroeien. Wij geloven dat muziekeducatie met een juiste aanpak, kinderen helpt zich beter te ontplooien en zich als mens te ontwikkelen, waardoor zij meer kansen in het leven krijgen.
We openen deuren bij collega educatie-instellingen en podia die verder reiken dan hun sociaal maatschappelijke omgeving. Bij ons kunnen leerlingen hun talent ontwikkelen, verdiepen en via ons netwerk presenteren en verder ontwikkelen. Zij laten hun talent en plezier in het muziek maken zien op diverse podia in Amsterdam.