BlackRockStar is Rapper, Schrijver
 en Talent-Coach Rivelino Rigters.

Vanaf zijn 14e
 begon hij met het schrijven van rapteksten
 geïnspireerd door groepen en artiesten als Public
 Enemy, Ice Cube en Michael Jackson. Na zijn bekering op zijn 16e kreeg hij het verlangen om met muziek het evangelie te brengen. Op zijn 17e vond hij voor het eerst zijn weg naar de podia via
 gospelkoor de Go Gang. In deze groep
 ontdekte hij zijn passie voor het live optreden en begon hij een passie te krijgen voor het schrijven van eigen liederen.

Na flink wat jaren onder de vleugels van diverse groepen te hebben getoerd zoals Gospelboulevard en de Ronduit Praiseband vond hij het in 2002 tijd om zelf fulltime als artiest aan de slag te gaan. Hij bracht dat jaar zijn eerste single uit “Pull Yourself 2gether”, dat was geproduceerd door Evert Nieuwstede die heeft gewerkt met Billy Preston en Herman Brood. Een paar jaar later bracht hij een eigen EP uit genaamd “Takin’ up my chances” die op veel positieve recensies kon rekenen in het CCM circuit. Deze EP was opgenomen en geproduceerd in samenwerking met JayP Beijersbergen. In 2006 richtte hij de LOUD Foundation op, een stichting waarmee hij jongeren helpt hun talenten te ontdekken om zo hun zelfvertrouwen te helpen vergroten door middel van workshops en talentontwikkeling. In 2006 kreeg hij ook een invitatie van World Vision om als muziekambassadeur naar Oeganda te gaan om op te treden en muziekworkshops te geven aan ex-kindsoldaten en hiv-wezen. Door middel van muziek hielp hij deze jongeren om hun gevoelens positief te uiten door middel van muziek. Dit was een inspirerende en levensveranderende ervaring die hem motiveerde nog meer uit het leven te halen als mens, artiest en ondernemer.

In de opeenvolgende jaren werd hij gekozen als Serious Talent op 3FM met zijn band RIVE en kreeg hij veel airplay, won hij de Heineken Heidepop Award en nam hij deel aan het project ‘Getalenteerd’, geïnitieerd door het Ministerie van OC&W. Ook bracht hij samen met rapper Kamikaze succesvol het nummer “Samira Kom Terug” uit dat hun veel shows en publiciteit opleverde op nationale tv en radio. Hierna volgde diverse tours door Europa met zijn band en verleende hij zijn medewerking aan diverse boeken waaronder de Straatbijbel, deel 2 en 3 en “God is niet wit”. Ook werkte hij mee aan het theaterstuk “David” dat in 5 steden voor uitverkochte theaters werd opgevoerd.

Op augustus 2015 bracht hij zijn eerste boek “Lifestyle” uit in samenwerking met Leonie de Beer en Arkmedia. Voor dit boek ontwikkelde hij een speciaal concert genaamd “Eat & Read” sessies waarmee hij langs jeugdgevangenissen , jongerencentra en buurtcentra gaat om in gesprek te gaan met jongeren, jongerenwerkers en ouders over uitdagende situaties waaronder seksualiteit, mindset, criminaliteit en leven met liefde en respect. Een groot gedeelte van 2016 bracht hij door op tournee langs diverse theaters en scholen met zijn theaterstuk,“The stories of a Blackrockstar”, wat gebaseerd is op zijn leven ,

Februari 2017 bracht hij zijn nieuwe single “Be A Nelson” uit dat de mensen oproept om zich in te zetten voor liefde, eenheid en saamhorigheid en hier tourt hij mee door het langs ism Ilco van der Linde, oprichter van Masterpeace, Dance4Life en ht Bevrijdingsfestival.

September 2017 bracht hij zijn tweede boek uit “De keuzes die je maakt” in samenwerking met Ark Media en Ark Mission. Van dit boek zijn er 4000 exemplaren beschikbaar gesteld voor gratis verspreiding in alle gevangenissen van Nederland, inclusief jeugdgevangenissen. In mei 2018 bracht hij zijn nieuwe LP “Choices” uit op vinyl, cd en Spotify. Deze plaat kreeg positieve recensies in oa de Parbode.

Momenteel werkt hij aan zijn 3e boek en nieuwe album dat op een nog nader te bepalen datum zal worden gereleased.

Meer over deze actieve en inspirerende artiest op www.blackrockstar.com.