[vc_sing

Alicia Peters-Jordan, geboren in Richmond, Virginia, is sinds 1996 actief in de gospelscene. Haar ontwikkeling als artiest begon met het zingen in een koor en klarinet spelen in een band vanaf de basisschool tot de middelbare school. Naast het leren van muziek op school zong Alicia in de kerk van haar vader als sopraan in de koren en leidde aanbidding in het lofteam. Alicia woont samen in Austin, TX, met haar man en dient indien nodig als aanbiddingsleider en koordirigent.
In het voorjaar van 2007 voltooide Alicia een bachelor in Worship Studies aan de Liberty University als een vocaal majeur en piano mineur. In mei 2011 heeft ze ook haar master Educatie afgerond voor Schoolbegeleider. Alicia werkte van 1996 tot 2021 in het onderwijs. 
Alicia heeft in "Bridging the Gap Between Generations in Worship Planning", bijgedragen aan het ontwikkelen van het praiseteam, vocale training en vocale gezondheid. Ze voltooide haar eerste internationale tournee als achtergrond- en leadzangeres bij Damien Sneed voor zijn debuuttour door de VS en Canada in 2019, getiteld "We Shall Overcome." Ze reist met Damien Sneed de wereld over, waaronder Lagos, Nigeria, Londen, Engeland, Thailand en Trinidad Tobago, haven van Spanje. Alicia reist en treed Alicia op met Oscar Williams en de Band of Life met blues, gospel, jazz en rhythm & blues. Ze heeft podia gedeeld met gospelartiesten zoals Steve Lawrence, Gaye Arbuckle, Kim Burrell, Erica Campbell, Karen Clark-Sheard en Valerie Simpson.

[/vc_column_text]